Musikaze.com

» Músicos Profesionales » Eva Dénia » Discografía

Regístrate aquí

Discografia
▪ Eva Dénia Jazz Grup: Adéu Tristesa. Picap, 1999.
▪ Eva Dénia Trio: Chante Brassens. Comboi Records, 2005.
▪ Eva Dénia & Manuel Hamerlinck: Tribut a Jobim. Comboi Records, 2006.
▪ Eva Dénia Trio: Toujours Brassens. Comboi Records, 2008.
▪ Eva Dénia Trio: En concert (DVD). Comboi Records, 2011.
▪ Eva Dénia Trad Quartet: Un altre cantar. Comboi Records, 2013.
▪ Sis veus per al Poeta: Homenatge a Vicent Andrés Estellés. Eva Dénia, Lola Ledesma, M. Amparo Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Sílvia Ampolla. Sis Veus, 2013.
▪ Eva Dénia: Quan abril era abril. Comboi Records, 2015.
▪ Eva Dénia & Merxe Martínez: Merci Brassens. Mesdemil, 2017.
▪ Sis Veus: Els dies i les dones. Eva Dénia, Lola Ledesma, M. Amparo Hurtado, Merxe Martínez, Patxi Ferrer i Maribel Crespo. Sis Veus, 2018.
«  ‹  1 | 2  ›  »

Eva Dénia Jazz grup: Adéu Tristesa

CD, Editado Por Picap 1999
Les bones cançons tenen la virtut de travessar les fronteres de l’espai i del temps.
Algunes són ja antigues, però sentim que estan plenes de vida. Altres vénen de terres llunyanes, però allò que conten ens pertany també.
Les escoltem i ens corprenen.
Arriben amb els seus ritmes fascinants i ens obren infinites portes. Immediatament sentim el desig de fer-les nostres. Les acaronem, penetrem en el seu interior, les escorcollem buscant les claus del seu misteri.
A la fi descobrim que no tenen més secret que el de les veus que les han dites.
Eva Dénia

Eva Dénia Trio: Chante Brassens

CD, Editado Por Comboi Records 2005
"Tantôt venant d'Espagne et tantôt d'Italie, / Tout chargés de parfums, de musiques jolies ...", avait chanté Georges Brassens, "l'humble troubadour", dans sa célèbre "Supplique pour être enterré sur la plage de Sète".
Aujourd'hui c'est d'Espagne, et plus précisément du Pays Valencien, que nous vient cet album, très bel hommage rendu à l'auteur de "La mauvaise réputation".
La voix mélodieuse d'Eva Dénia, sa diction et son français parfaits, l'accompagnement parfois "jazzy" de ses musiciens et de sa guitare, font de ce disque un véritable régal.
Merci à vous trois, Eva, Carles et José Luis, d'avoir choisi dans le répertoire de Georges Brassens quelques unes des plus célèbres oeuvres du grand poète de la chanson française pour nous les offrir de si belle façon.
Pierre Schuller,
Président de l'association des amis de Brassens "Auprès de son arbre"
www.aupre… [+] Más...

Eva Dénia & Manuel Hamerlinck: Tribut a Jobim

CD, Editado Por Comboi Records 2006
Vaig descobrir les cançons de Jobim en les veus de João i Astrud Gilberto, en aquell disc amb Stan Getz que va popularitzar la bossa nova arreu del món. Com descriure la fascinació que exerciren en mi aquelles melodies tan belles, cantades en un idioma tan dolç per unes veus tan netes? Ben aviat vaig comprendre que aquelles cançons aparentment senzilles amagaven secrets que tardaria molt a desvetllar. Amb el temps se m’han anat fent accessibles, però no per això han deixat de captivar-me.
Eva Dénia

Eva Dénia Trio: Toujours Brassens

CD, Editado Por Comboi Records 2008
Interpretar Brassens presenta dificultats afegides per als que no tenim el francés com a llengua materna, si bé no suficients per a fer-nos desistir. Els francòfons s’hauran d’acostumar a escoltar-lo amb diferents accents. Brassens ja no pertany a França, ara és patrimoni de la humanitat. I si es dóna el cas que no arribem a copsar tots els matisos d’allò que expressa, no per això ens hem de privar del plaer de cantar-lo.
Eva Dénia

Eva Dénia Trio: En concert

DVD, Editado Por Comboi Records 2011
Eva Dénia Trio DVD CONCERT CAFÉ MERCEDES JAZZ (2011)

Un trabajo en equipo, elaborado cuidadosamente, con un montaje dinámico, que incorpora entrevistas traducidas al valenciano, castellano y francés, nuevos arreglos de violonchelo, coros infantiles en “Brave Margot”, y una nueva adaptación de la “Mauvaise Réputation” al valenciano, de Vicent Sanchis. Un excelente texto de Jean-Paul Lieja, editor de las “Obras Completas de Brassens” y el prefacio del libro con fotografías de Georges Brassens (por Pierre Cordier) y los artistas.
Una vez más Eva Dénia se atreve a romper moldes publicando un DVD en directo con lo mejor de su repertorio Brassens. Suyo fue también el primer disco que editó el sello en 2005, Chante Brassens, con tres ediciones agotadas y la satisfacción de entrar en la red de festivales galos, asi como el haber compartido con Paco Ibáñez el homenaje que la Generalitat de Catalunya le rindió al maestro en el 25 aniversario de su desaparición (L’Auditori 2… [+] Más...

Eva Dénia Trad Quartet: Un altre cantar

CD, Editado Por Comboi Records 2013
Amb aquest projecte, Eva Dénia s’endinsa en la música tradicional valenciana. I ho fa des d’una perspectiva moderna i alhora respectuosa amb el llegat musical. Partint dels materials que li proporciona el folklore, construeix un discurs personal, sobri i delicat. Amb arranjaments i lletres originals, el seu repertori repassa alguns dels estils més arrelats a la tradició musical valenciana, com ara fandangos i malaguenyes, romanços, cançons de bressol, seguidilles, jotes, cants de batre i, fins i tot, cant d’estil. Hi Inclou també algunes peces pertanyents a la cançó moderna, interpretades des d’una estètica “tradicional”. La instrumentació, feta únicament amb cordes, incorpora —al costat dels tradicionals llaüt, bandúrria i guitarra— el violoncel i el contrabaix, que aporten noves sonoritats. Es tracta d’una mirada afectuosa a un patrimoni musical que ha sobreviscut amb dificultats, que aspira a continuar existint en el segle XXI i que, per tant, necessita enriquir-se i r… [+] Más...

Sis veus per al Poeta: Homenatge a Vicent Andrés Estellés

CD, Editado Por Sis Veus 2013
Sis veus per al Poeta
Homenatge musical a Vicent Andrés Estellés

Cante per tu, cosa fina,
un canteret d’aigua clara,
tendra com un julivert,
per l’amor atarantada.

Tants versos ha dedicat Estellés a les dones, tant ha gaudit de la seua companyia, tant ha empatitzat amb el seu dolor, amb tanta tendresa ha glosat els seus gestos, amb tanta admiració ha observat els seus discrets silencis... Ha arribat el moment de tornar-li alguna cosa. Sis dones dissenyen un espectacle on els versos del poeta omplin el cant, el ball i el recitat. Des del fandango, la malaguenya, el batre, el bressol, el bolero, el romanç, la jota, l’havanera i el cant d’estil. Des d’una tradició musical que demana a crits la veu del seu Poeta.

Eva Dénia – cant, guitarra
Lola Ledesma – cant, percussions
Maria Amparo Hurtado – cant, percussions
Merxe Martínez - violoncel
Patxi Ferrer – cant, ball, percussions
Sílvia… [+] Más...

Eva Dénia: Quan abril era abril

CD, Editado Por Comboi Records 2015
En aquest treball, 'Quan abril era abril', ofereix un repertori de cançons escrites i arranjades per la pròpia cantant. El disc ha comptat amb la direcció artística de Carles Dénia i amb la participació de la cel·lista Merxe Martínez, amb la qual presenta el treball en els escenaris. A més, hi han col·laborat en la gravació Toni Belenguer, David Gadea, José Luis Porras, Lluna Aragón i Carles Dénia.
«  ‹  1 | 2  ›  »

Próximos Conciertos »

(no hay conciertos disponibles)


Twitter

Facebook