Musikaze.com

» Músicos Profesionales » carles denia » Proyectos

Regístrate aquí

L'HOME INSOMNE
“L'home Insomne”
Carles Dénia i La Nova Rimaire
Cant d'estil i música tradicional valenciana

En aquest nou espectacle, Carles Dénia se submergeix de nou en el repertori popular per a nodrir-se una vegada més de l’esència musical valenciana, i se sotmet voluntàriament als cànons tradicionals per a oferir un treball que destil·la llibertat pels quatre cantons. És un obra moderna, de tan radicalment esencial com és. Perquè, hi ha alguna cosa més moderna hui endia que reviure la tradició?
Seguidilles, malaguenyes, albades, jotes, fandangos i cant d’estil …sonen en la veu i en les cordes de CarlesDénia i la Nova Rimaire noves i fresques, terriblement actuals.
___________________________________________________________________________________

Carles Dénia: cant i guitarra
Vicent Carrasco: guitarra i guitarró
Cristóbal Rentero: guitarró i guitarra
Paco Lucas: bandúrria, llaüt
Carlos Lucas: bandúrria

“Este disco me tiene totalmente cautivado… El cant d’estil recuperado por un artista tan grande como Carles Dénia… Fantástico… Nos ha hecho muy felices por lo que supone de recuperación de la tradición del cante valenciano”.
Fernando Íñiguez. Programa “Tarataña”. Radio 3-Radio Nacional de España

“…Dénia demostra que és un músic i intèrpret extraordinàriament dotat. I la presentació en directe del nou disc no fa més que ratificar aquesta impressió… Té un olfacte especial per revestir cada peça dels arranjaments adients… La sensacional interpretació de Com una llum matinera (Riberenques) o la molt convincent Petenera arrodoneixen un disc molt notable… amb solvència artística i un indubtable “duende” a la manera valenciana. L’àlbum d’un gran senyor del folk”.
Xavier Aliaga. El temps
“…Dénia tiene lo que se llama voz negra en algunos cantantes de flamenco… Nos parece fantástica su propuesta tanto por su conocimiento del género (Cant d’estil) y sus textos nuevos, como por el dominio de los resortes y la libertad creativa en el canto”.
Gonzalo Pérez Trascasa. Programa “Músicas de tradición oral”. Radio Clásica-RNE
“…No s’ho prengueu com un disc-estudi etnogràfic, no és una tesi doctoral sobre el cant d’estil, és un treball manufacturat per Carles Dénia i els seus companys de La Nova Rimaire… Ah, i Carles té una veu feta a posta per a la seua lectura del cant d’estil”.
Daniel Monfort. Revista Tresdeu
“…Un disco absolutamente magnífico. .. Carles regresa en este trabajo al repertorio tradicional valenciano, demostrando de nuevo una personalidad y una calidad que realmente se salen de lo habitual….Vaya por delante nuestra recomendación más absoluta hacia este trabajo y por extensión hacia este músico”.
Alberto Quesada. Diariofolk

Próximos Conciertos »

(no hay conciertos disponibles)


Twitter

Facebook