Musikaze.com

» Sellos Discográficos » QUIMERA RECORDS » Tienda

Regístrate aquí

Gastos de envío - España: (gratuito); Otros: 3,00 EUR €
Precios expresados en:  Euros (EUR €)
Discos

AL FONDO A LA DERETXA
Ref.: AI QUIN FÀSTIC
Al Fondo a la DeretXa va "encendre la metXa" al fons de les cloaques de Sant Hipòlit de Voltregà durant l’estiu del 2008.

Más información: http://www.myspace.com/alfondoaladeretxxa#ixzz10BK6d7WE
Precio: 10,00 EUR €

LA BUNDU BAND
Ref.: GUERRER REBEL
La bundu band és un projecte personal d'Albert Maynou portat a terme gràcies a músics i amics que l'acompanyes a l'escenari per descarregar tota la seva energia.

És reggae, és jungle, és folk, és breakbeat, és una mescla explosiva que et farà bellugar els peus allà on et trobis.
Precio: 10,00 EUR €

LIKE A GAT
Ref.: INFINIT
l barri de Les Corts de Barcelona veu néixer LIKE A GAT a l’any 1998, de la iniciativa d’en Joan i l’Uri. Dos anys més tard, la banda comença a donar les primeres passes i s’incorporen l’Àlex, en Salva i en David, aportant una nova manera de fer a la formació. Des d’aleshores aquest quintet barceloní no ha parat de pujar a escenaris, enregistrar maquetes, aparèixer en mitjans de comunicació, guanyar premis... fins treure a la llum el seu primer disc.
INFINIT∞

Més información: http://www.myspace.com/likeagat#ixzz10BWXG7bO
Precio: 10,00 EUR €

CAMPANES DE LLIBERTAT
Ref.: CLL01
Campanes de Llibertat', musicada per l'arenyenc Albert Maynou, cantada per la cantant Raquel Xiberta i amb lletra de l'Historiador Jordi Bilbeny, autor de nombrosos estudis sobre la catalanitat de Cristòfol Colom o Miguel de Cervantes. La masterització de la cançó és de Xavier Solans.

La cançó fa una crida a "sortir de la por", i indica que s'ha d'anar a votar al referèndum "per Catalunya" . "Amb vosaltres la pàtria va naixent alliberada, unes belles campanes ara em criden encara", s'afegeix.

El referèndum d'Arenys de Munt ha provocat la intervenció de l'Advocacia de l'Estat i la posterior suspensió a càrrec d'un jutjat de Barcelona. Els organitzadors, però, mantenen la consulta en entendre que l'Estat no pot impedir les iniciatives d'entitats privades.
Precio: 5,00 EUR €

VICUS
Ref.: Pell i paraula
El grup Vicus ha construït aquest cicle a partir de la paraula poètica de Josep Riera, culminant així el treball que els últims anys han realitzat amb els seus textos. El resultat, sencer, es va poder veure per primera vegada en escena el 19 de febrer, en un concert a la Biblioteca Triadú de Vic.

Quatre o cinc cançons inicials “que li vàrem demanar a Josep Riera per musicar” van ser l’embrió del disc, que ha anat creixent i incorporant poemes a mesura que la relació entre el grup i el poeta també s’estrenyia. 'Pell i paraula', títol agafat d’un dels poemes, “és la definició que Josep Riera fa de la persona humana”, explica Lluís Toran, un dels membres de Vicus.

Musicalment, han tibat de diferents fonts –del folk al blues, passant per l’havanera i alguna pinzellada de rock– segons el ritme “que marca el mateix poema, a mesura que el llegeixes”. En el disc s’alternen els textos cantats i els recitats, en tres blocs –el matí, el migdia i el vespre– i… [+] Más...
Precio: 10,00 EUR €

AGRAVIATS
Ref.: Riure, pecar, crear...
L'any 2009 Agraviats registra el seu tercer disc Riure Pecar Crear, un treball que consolida el canvi de direcció pel que el grup va apostar l'any 2006, amb 9 temes nous i una reedició d'un reggae ja present a la maqueta. Aquest ha sigut un treball autogestionat, que pretén reflectir el que avui és Agraviats: Riure, la intenció de fer riure, gaudir i divertir amb el seu actual espectacle musical; Pecar, mostrant una evolució des dels seus orígens, sent una veu crítica més personal i reflexionada; Crear, una proposta creativa (tant en la composició dels temes com en el directe), que pretén oferir bona qualitat amb pretensions artístiques.
Actualment Agraviats compta amb una nombrosa formació de nou musics on són presents una secció de vents: Miquel (saxo), Marc (Trompeta) i Xulla (Trombó); percussions, Pasqual; instruments de corda Samuel (guitarres), i Mesado (baix); i amb Anna i Santi com a cantants.
A més, Agraviats també ha col·laborat en l'edició del &… [+] Más...
Precio: (gratuito)

GUAITA'LS
Ref.: 3G
El disc 3G suposa un pas endavant musicalment, gràcies a les noves incorporacions, músics joves i de gran talent que juntament amb l'experiència dels seniors conformen una banda de 10 persones que toquen música jamaicana des de les arrels, sense oblidar d'on son. Ska, reggae i rocksteady que fan vibrar a tothom allà on toquen i que amb aquest àlbum acosten encara més l'energia del directe a les vostres llars.

Más información: http://www.myspace.com/guaitalsska#ixzz10FS9qXIH
Precio: 10,00 EUR €

PULLOVER
Ref.: Escolta: Sent
Pullover va néixer a finals de 2004 a partir d'un interés comú de fer bona música en la nostra llengua. Jordi Rudé (1977 Ripoll), productor, compositor, músic i cantant i guitarra del grup Debaser, i Núria Pons (1983 Ciutadella), cantant, van participar en el projecte Marc Escarabat.

Després d'arribar a la Final del Sona9 2004 i guanyar el segon Premi Carles Sabater 2004 a la millor cançó en català de l'any, van decidir començar un projecte amb identitat pròpia. Eudald Rota (1977 Ripoll), també ex-bateria de Marc Escarabat i bateria del grup Debaser, i Santi Surroca (1981 Ripoll), baixista de Van de Bòlit, completen la banda.

Pullover va treure la seva primera maqueta amb 4 temes titulada *pllvr al maig de 2005 I, gràcies a aquesta, va poder arribar a la Final de l’Enganxat a la Música ‘05, Concurs de Cançó de Salitja ‘05 i semifinal del Sona 9 ‘05.

L'experiència de Jordi Rudé com a mesclador/productor de tres discs de la dis… [+] Más...
Precio: 10,00 EUR €

CONTRACOP
Ref.: Junts aixecant el puny ben alt!
Contracop és un grup de les terres de l'Ebre amb un discurs sincer enfocat a recuperar les ganes de prendre els carrers. Ho fan sobre un rock ple de moments que es deixen influenciar per el reggae i l'ska, amb talls acompassats de caire baladesc i d'altres més moguts i fins accelerats, tendint al punk.

Aquest treball de debut ha estat enregistrat al seu propi local de Godall per ells mateixos, amb l'ajuda de Xabi con B assessorant-los. Després ho han mesclat als estudis MBG de Tarragona, amb en Miquel Barberà, i finalment els amics de Quimera Records de Ripoll van materialitzar la seva feina en una caixa de plàstic. Amb Quimera han trobar la fórmula per a que la seva música continuï essent tant lliure com quan la toquen, gràcies al copyleft de les llicències Creative Commons.
Precio: 10,00 EUR €

JAUME GUARDIA "ESTE PUEDE SER EL FINAL DE MI CARRERA"
Ref.: EPFMC
Es tracta d’un EP amb cinc temes, amb el qual, segons explica, “he volgut trencar amb el que he fet fins ara ja que la producció ha estat externa, a càrrec d’Aleix Pujol”.
El cantautor ripollès Jaume Guàrdia ha publicat el seu darrer treball, "Una retirada a temps és sempre una derrota". Aquest dissabte a la nit Guàrdia presentarà el seu disc al pub JB de Setcases, a partir de les 11 de la nit.

Aquest és el tercer treball de Guàrdia, ja que prèviament va treure un EP titulat Por el lado más bestia de la vida, i un LP, Este puede ser el final de mi carrera. Guàrdia diu que el nou disc parla “del de sempre: sexe, droga i rock & roll”, i afegeix: “Crec que en el món del rock no hi ha massa temes per parlar, però sí maneres de dir les coses”.

De les cinc cançons del disc –quatre són en català i una en castellà, que és una versió– en destaca la primera, Batalles perdudes, “perquè és el primer tema que vaig fer ara fa vuit anys, tot i que ha qued… [+] Más...
Precio: 10,00 EUR €

MECÀNICA ORGÀNICA
Ref.: MC01
Mecànica orgànica interpreta melodies, cançons i poemes propis que parlen dels mecanismes i els engranatges que tenim a dintre, la mecànica invisible davant d'estudis científics o diagnòstics clínics, però perceptible per la música i la poesia, la mecànica del cos, de l'ànima, del pols, del cap, la mecànica de dins projectada cap enfora amb veu senzilla i colpidora, tendra i atractiva, irònica i reflexiva, dura i trencadissa.

La paraula i la música es donen la mà i parlen i canten juntes en nom de la poesia.

Más información: http://www.myspace.com/mecanicaorganica#ixzz10GMZPKZQ
Precio: (gratuito)

MECATXIS
Ref.: CORO
Mecatxis és una formació musical nascuda al Ripollès l’any 2004. La fusió o la barreja d’estils és la nota dominant del grup, que queda reflectida en el seu primer disc, Corocromàtic.

Corocromàtic és el resultat de dos anys de maduració i rodatge de la banda. Durant aquest temps, el grup ha adquirit solidesa a l’escenari, realitzant nombrosos concerts a diferents comarques catalanes; i ha participat en concursos de maquetes, en els quals ha obtingut bons resultats: primer premi al concurs FMPapiol, semifinalistes al concurs Fressa i a l’Enganxa’t a la Música, participació a les fases preliminars del Sona9.
Precio: 10,00 EUR €

Twitter

Facebook