Musikaze.com

» Músicos Profesionales » carles denia » Noticia

Regístrate aquí

subir a: Noticias

Encontres Especial musical 2012

Martes, 19 de Junio de 2012

magacine cultural de Canal 9
Encontres ofereix un programa especial que recull les actuacions musicals que han tingut lloc al nostre plató durant esta temporada, a més d’alguns fragments de les entrevistes que Ricard Bellveser va fer als mateixos músics.

Escoltarem tres músics que canten en valencià: Carles Dénia, acompanyat de Josep Piera, Miquel Herrero, amb el seu grup Els Autòmats, i Miquel Gil. Tres estils diferents, tres maneres de portar la música en valencià a un públic cada vegada més majoritari

Tindrem música clàssica amb la soprano Consuelo Hueso i la pianista Marina Zhidkova i recordarem també el grup Claricorda, un conjunt de músics molt joves i amb molt de talent

A més, jazz, amb David Pastor i Nu-Roots, que fan una actualització dels sons jazzístics dels anys 70, Breaking Brass, un grup de metalls que barreja temes propis amb clàssics del jazz i la música llatina i, finalment, Vermut Combo, una aproximació al món de la cançó des de l’òptica del jazz.

Per obrir i tancar este Encontres especial, gaudirem de l’espectacularitat d’una formació de joves músics d’Ontinyent: la Intokables Big Band.

comentarios
(no se ha recibido ningún comentario)
Para enviar comentarios debes ser usuario de Musikaze y estar registrado.
REGÍSTRATE EN MUSIKAZE
Si ya eres usuario de Musikaze, identifícate aquí debajo.
ID de Usuario:
Contraseña:
NUEVO USUARIO DE MUSIKAZE
Si aún no eres usuario de Musikaze, pincha aquí para registrarte.


Título:
Comentario:

Próximos Conciertos »

(no hay conciertos disponibles)


Twitter

Facebook